i sk0olan,

MITT INTERNET E SÖNDER :) sitter i skolan med cassieh o väntar på att vi ska börja, har svenska o sen engelska! sen drar vi till stan o köpa jackor som vi kollat på o sen blir det träning! men nu orkar jag inte skriva mer
Puss;*

i skolan,

fyfaaaan vad skolan suuger:/ är i skolan med 1 annan och ska göra praktiska prov som vi har missat.. ska göra 2 grejjer o har till 20 över 2 på mig o sen blir det kanske träning med cassieh:) vii märker hur det blir! Och BTW så fungerar inte mitt internet hemma! fan vad det suger! ;o aja nu måste jag dra så jag skriver nog mer senare:)
Puss;*

sjuuk typ,

Sooh nu har jag fixat interneeet med:) drog in typ 10 idag och gjorde ett prov i varmkök, det gick ganska bra:) sen hade vi ingen data så då gick vi o köpte glass, sen hade vi lmk o sen skulle vi dratt o tränat men ingen av oss mådde så bra så vi drog hem ist! är jätteförkyld och har lite ont i huvudet med så det blir till o ta det lungt nu! men nu ska jag nog ta o kolla lite på tv o sen ska vi grilla:)
Puss;*

kuul kväell,

Taaare lungt o kollar tv juuust nu:) Igår var FETT med najs! ornina kom typ 8 tror jag, o sen drog vi bort till june o träffade sara, sally m.m satt o snackade lite o sen drog vi runt lite överallt o träffade folk, sen  träffade vi veronica som var där med ngra o sen drog vi bort till harrys för o se HV:D FYFAN vad folk det var där;o aja inte så konstigt kanske menmen:) så det var kul iaf! drog med ornina o veronica sen o vänta lite på deras buss som gick typ 2 så gick därrunt o var hemma typ 10 över, FETT viktig info men aah kan ju vara kul för ngn o veta:D vaknade typ 12 idag o sen drog vi hem vid 1 kanske, sen har jag inte gjort så mke, mest slappat, pluggat lite osv!
har lite dåliga bilder med men man ser lite så lägger upp dom iaf:)
aah det var typ dom:)
Puss:*

SM-GULD

NÅÅÅÅÅGON SOM FATTAR HUR BRAAAAAA JAG MÅÅÅÅR!?!??!!? JÄÄVLAR VAD GLAD JAG ÄÄÄÄR:D:D:D:D:D SM-GULDSM-GULD SM-GULD<3<3<3 FYHELVETE ALLTSÅ:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD  HAHAHA DIF SUPORTRARNA ÄR AAAAAARGA!!!! HORA, HORA, JÄVLA FITTA, HORA, FITTA HAHAHAHAHAH TRAGISKT:)
HVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHV<3<3<3<3<3<3<3

stan o hockey,

Sitter inne i stan o glor hockey:) hoppas som fasiken på att hv vinner så kan alla apor gå o låsa in sig i sina burar o deppa! :) haha igår somnade jag o cassieh typ 5, kul hade vi iaf!  gjorde gaanska mke, misstolka inte:D om dom vinner blir det iaf stan ikv! så ingeeeeeeeeeeeeeeeen kan klaaaaaaaaaga:D
Puss;*

galet,

Sitter hos cassieh nu, har kollat på lite film o såå:) men  nu ska hon typ vila lite så hon blir knäpp:) sen ska vi va knäppa hela natten:) Har inte gjort så mke mer, var nere på konsum innan o handlade lite.. o aah typ det vi gjort!
bilder kommer senare:)
Puss:*

skönaste låten,

haha helt serri hittade precis världens meningslösaste låt, men haha fyfaan! TEXTEN<3 men vafan!?!?! nu blev det så med texten igen haha, dåååligt! aja lyssnar iaf om och om igen på texten haha den ägeeeer:)


6 little eggs on the run
they f*ck each other three goes
boom dubi dom

watch out be safe so
3 little eggs had sex
1 win and 2 explode goes
boom dubi dom

watch out be safe so
2 little eggs in the sun
one sleep too long goes boom boom
boom dubi dom

the story ends with 
1 little egg was blind
make suicide with pen bomb
boom dubi dom

another story come
HAHA<3
Puss;*

helg,

Min msn har nu blivit spammad med offlinemeddelanden angående sm i hockey haha tragiskt:) ingen gillar hv :( aja har iaf vart o tränat o vart lite i skolan nu! väntar på att cassieh ska höra av sig så jag vet om det blir ngt ikv lr inte! Inte fest då men om vi skulle glo film osåååååååå:) Det blir nog kul isf! men nu ska jag äta ngt o sen ta en dusch så jag skriver mer senare:)
Puss:*

vaaken,

Vaaknade precis, FETT gott:)
min buss går om 20 min så får skynda mig lite nu! idag har vi iaf prov till antike;s HAHA & det kommer jag klara? Neei det tror jag inte:) aja sen har vi engelska o sen blir det träning, extra hårt idag faktiskt eftersom vi inte tränade igår! SEn vet jag inte vad som händer men det märker vi :)
Puss:*

godnatt,

HVHVHVHV<3<3<3 ännu en gång besegrade HV dif!:D HV KOMMER VINNA SM-GUUUUULD !!!!! :DDDDDDDD sådeeeeeet så!:) aja nu ska jag snart gå och lägga mig för jag orkar typ inte vara uppe längre, är FETT trött:) Har inte så mke planer för i helgen men en massa filmer med cassieh ska det bli iaf:D MYYSIGT med hemmakväll för en gångs skull haha

Puss;*

mearfjnakg,

Sitter på ett fik och pluggar/fikar:) Fast... jag kommer nog inte plugga så mke utan mer blogga o sånt haha! men nu måste jag typ plugga:/
Puss;*

skola snart,

HEEeeeeeeej:)
Vaknade nyss, och nu måste jag skynda mig för jag har en massa o sköta innan jag kan dra till skolan! vi har engelska o sen matteprov så haha det kommre faila så hårt! :) aja sen blir det ingen träning idag utan vi sattsar på att plugga till vårat svenskaprov ngnstans idag istället! men deeet blir nog braaa:)
Puss;*

hockey?,

Kom precis hem från stan, var ju meningen att jag skulle kolla på hockey men jag somnade efter första perioden haha.. Taggad som fan o skit men orkade inte kolla, det var FETT tråkigt:) menmen säger som alla andra, nu väntar vi bara på lördag när HV tar dif o vinner smguld:) bättre inställning nu då, inga medgångssupportrar hära va!? :) nu ska jag ta o fortsätta sova tror jag, orkar inte göra ngt!
haha<3
Puss;*

dagen,

Tjooeh:)
kom nyss hem efter en faktiskt, ganska rolig dag i skolan! först vare ju lmk o det suger ju! men sen hade vi idrott på friskis o då skulle vi vara med 3 andra klasser! haha typ ingen vågade gör ngt förutom när vi boxades, dom hyrde ledare o dom hade ki box då! men eftersom vi hade aktivitetsdag och vi skulle hinna duscha fixa oss äta byta om osv så fick vi dra lite tidigare, lr aah... vi drog efter 30 min eftersom mina kompisar inte hade hunnit annars, nene vi var ju ty inte klara på 10 min bara;) aja sen drog vi iväg då o red ngnstans utanför dalvik tror jag, lr om det var i dalvik men aja! det var ganska kul faktiskt, haha sissyn sj vågade ju knappt göra ngt;P haha men aja eftersom det var första eller nej, andra gången jag red så fick jag hjälp utav Sanna o fixa hästen o sen typ hjälpte hon mig där inne med vad fan det nu heter, där man rider iaf haha jag e så feg, vågar typ inget :) aja nu ska jag "plugga" lite o sen ska jag äta o sen drar vi in till stan o kollar på hockey:D HV<3
har inga bilder från dagen men aaaja:)
AAAH O NU SNÖÖAR DET MED!?!? FUCK YOU ISLAND!:(
Puss;*

galet,

Ojoj ingen uppdatering idag heller;P Ska skärpa mig med det, men sen kom jag på en sak... jag bloggar ju faktiskt inte för andra, utan mer för att jag ska kunna skriva av mig och kunna kolla tillbaka på hur mitt liv var nu, haha låter värsta töntigt men aah skitsamma:)
6 little eggs e värsta FETA låten haha! :) Fast den är bara bra när dom sjunger men aaaja! idag så tränade jag iaf med cassieh, aerobic 2 blev det haha.. Är fett dålig på kordination så har inte velat gå på det innan men nu så gick det faktiskt bra;P Gjorde ju hotellprovet idag med, vg- på den haha, bästa resultatet på ngt prov igenom hela ettan haha:) håller på o rensa min garderob med, mest för att jag ska veta vad jag har för kläder, trodde jag skulle hitta jätte mke gamla kläder men det äldsta är från sommarn förra året, inte så jättenytt heller men aja:) innan kunde jag ha kläder i flera år!? ;s EUUUUUUUUUUW PÅ DET! ;o aja nu ska jag snart sova, men måste fixa lite grejer först men vi höörs imorn
ohjuuste imorn ska vi rida... har sånhär halv idrottsdag, men jag kommer nog inte sätta mig på en häst;s har alltid vart lite rädd för hästar men mina kompisar valde det & jag vill inte bowla ensam :) menmen
Puss;*

treevligt,

Ska igentligen plugga... men jag orkar inte:) så jag pluggar inte! Idag var FETT lungt den skönast lektionen på länge! Först skulle vi typ bara berätta om vad vissa personer på ett hotell gjorde oså och sen fick vi ju fika, sen så fick vi gå ut o plantera blommor utanför entren o restaurangen typ, o sen sluade vi runt 10 lr något sånt.. sen hade vi vårat andra dataprov där man skulle göra lite grejer i power point! aja o sen hade vi lmk o sen slutade vi:) jag o cassieh drog o tränade o sen träffade vi ornina o sen drog cassieh hem! jag och ornina kollade runt lite på stan o sen drog vi till lägenheten, åt lite pluggade o sen var det ju hockey:D haha båda höll på o somna precis innan det började, lr jag somnade typ 2 ggr men har ju fan bara sovit 2 timmar det senaste dygnet! inget o rekomendera för trötta men jag klarar mig, skulle säkert kunna dygna i 1 vecka utan o vara trött, haha okeeej jag skojjade men endå! vill man så kan man säkert:) aja härlig seger för HV nu iaf! så 2 - 1 matcher känns bra inför dom 2 kommande hemmamatcherna tycker jag:)  menmen nu ska jag sova tror jag, lr kolla på film!

slit1 idag!
Puss:*

hotell,

Sitter på hotellektionen, har FETT med tråkigt.. snart kommer våran lärare med fika haha bara för att HV är BÄST:) aah skitsamma om ni inte fattar inget viktigt, slog vad om vilka av HV och frölunda som gick till final o den som förlorade skulle bjuda på fika haha:* menmen jag verkligen ogillar att det ska gå så många snyggingar på våran skola:( pinsamt om man typ gör bort sig lr liknande som jag gjort för dom flesta som går första året här på bd:/ HAHA! eehm ikv blir det kanske till o kolla hockey i lägenheten i stan, ska kolla om ngn vill med o kolla bara annars får jag kolla hemma på datorn:/ INTE GILLA:( Men nu ska jag förtsätta jobba

Puss;*

depp,

Nejmenhejsan lixom:)
Sitter o dunkar musik på högsta, alla sover... HÄRLIGT :D  aja spenderade kvällen i stan iaf, FETT med najs:) mamma fråga idag om syster kunde åka på sitt skolkort från stan till skolan såå det låter fint!:) haha var snabb på o säga att jag med kunde det hahaaaa<3 aja idag har vart en slappdag som söndagar ska vara, mera såna dagar! imorn äre skola med:( det gillas INTE! missade tydligen värsta snyggingarna igår sa frida o jojohanna:( OCH ÄNDÅ VAR JAG I STAN!!!!!!!!!!
FAN!



jaha och nu går det inte ta bort så att man skriver utan ett sträck under!? ahahhaha fail!? LITE SÅ!

haha nu gick det! :D I made it i made it: i know that theres no doubt, IMADE IT I MADE IT<3 the life im living now I MADE IT I MADE IT:D

I I I MADE IT! aah så ungefär o nu kom det tillbaka:(
RUMPA:D

aah juste, tänkte tillägga att jag e depp som fan nu, o har vart det lite!? jag vet nog vrf men aah haha:)

PUSS;*

Bilder,

första bilden är från i fredags, har inga flera bildern man kan lägga in, dom e fula:)
andra o tredje, innan jag drog o mötte ornina
o fjärde o femte e ju HV:)<3
Lite bilder så men aah,
Puss;*

ätit tiiiiiiiiiiewp,

Tjaoooh
har precis ätit lite:) som vanligt! kom hem för typ 1,5 timmar sen, har varit i stan i helgen men ska snart dit igen! eehm har inte gjort så mke mer idag än o plugga lite o kolla lite på tv.. handlat har vi gjort också! tänkte slänga in lite bilder tror jag men först ska jag kolla klart på the girl next door, råkade somna igår efter typ halva filmen;P
Puss;*

hellre bonde än apa,

ha ooj har inte uppdaterat på hela dan;P haha aja, har haft ganska mke o göra o så men nuså! vaknade typ 10 o åt lite, kollade lite på tv! pluggade typ 1 timma, sov typ 1 timma åt mat o fixade mig o sen drog skulle jag möta ornina inne i stan typ 3 o jag gick typ 5 i så kom lite sent men aja, vi drog iaf till kinnarps o kollade hockey.. först såg det bra ut o sen vände det helt, började nästan lipa, blev FETT arg på domdär JÄVLA domarna dom kan suga kuk på alla aporna som var där! men dom vann ju iaf så det var FETT bra:) efter det hängde vi med syster till maxi o hyrde film och köpte chips(a)  FETT gott:) hyrde law abiding citizen! den var ÄCKLIGT BRA:) en massa mord o skit haha, lite scary lixom;s aah iaf så, sen följde jag ornina en bit påväg till bussen ut från den såkallade "hålan" (enligt ornina) o helvete vad det blåser!? o sen ser man typ askan som kommer från island, FETT grymt faktiskt;P aah o sen så när jag gick ensam hemmåt så halvspringer jag väl lite o sen möter jag en man med en hund,

Han; är det inte läskigt o gå alldeles ensam en sånhär kväll?
Jag; det är definitivt säkrare med hund
Han; ja absolut
o sen när han gått runt hörnet sprang jag så fort jag kunde! jävlar vad rädd jag var;P menmen är man mörkrädd så är man väll haha(a) aja har bilder men orkar inte lägga upp dom nu heller, ska kolla film igen! the girl next door blir det:)
Puss;*

najs kväll jaooh,

Kom nyss hem efter en trevlig kväll i vaggeryd:) drog dit med cassieh, jojohanna och frida o träffade daniel o några kompisar till han, chillade lite o tog det lungt:) så det var FETT najs jaooh! har ngra bilder med men lägger in dom imorn för jag orkar inte nu :) menmen jag skriver mer sen
Puss:*

sugigt,

Skaaao snart dra till min cäjsi:) ska nog iväg ikv annars blire till o va hemma o ha trevligt med frida o jojohanna<3 men vi får se hur det blir! :) Det blir nog bra iaf! skolan sög, som vanligt! träningen var FETT najs! FETTFETT alltså:)
Puss;*

engelska snaaaaart,

chachaahahahahahahahahahhahahhaahahah galet kul lixoooooom<3 PUZZ:*

NEEEEEEEEEEEEEEEJ,

HLEVETESJÄVLARÖVHÅLSHELVETESJÄVLAFITTAMENÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHFYFANVADDÅÅÅLIGA
DOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
aja HV FÖRLORADE ju då, om ngn missade det med alla statusuppdateringarna på fb oså! :( FETT MED ARG E JAG!
menmen nu ska jag inte klaga, är ju en match på lördag med:) har FETT ont i halsen nu med, skrikit som en galning o kastade sönder våran olivolja med.. den stog närmast så den kan dö! imorn blir iaf FETT bra:)
innan,
Puss;*

FETT goett,

Kom nyss hem efter ett FETT träningspass med sötisen:) ska snart äta lite o sen blir det till o ladda o sen se hockeyn som börjar snart:D det gillas FETT mke! aja, har snackat lite om helgen, vet iaf vad vi ska göra imorn o sen på lördag så kanske vi skulle iväg med, se det blir FETT nnajs:))))))))))))) aja eftersom min sladd till datorn ligger i vardagsrummet och det är ca 2 meter dit från köket så har jag inga bilder o lägga in så det får bli senare:)
Puss;*

Matte,

Har matte, lyssnar inte så mke men aah:) vi ska nog snart gå ut o plugga lite tror jag lr såå, FETT nnajs:)  innan var vi och köpte glass, lr frida jojohanna o cassieh gjorde det! sen när vi var påväg tillbaka kom det ngn postgubbe o körde förbi på såndär konstig cykel o vinkade o hade väärsta smilet!? Frida vinka tillbaka,, haha stackars kåte pedofil alltså!? HAHA aah hade ju engelska med innan det går la igentligen men aaja:) ska o träna sen, idag blev det typ puls medel ist;P har alldrig gått på det innan men det blir nog bra!
Puss;*

randooom,

haha dåligt av mig o somna 7 igår o sen sova hela natten! menmen det kunde ju bli så sa doktorn när jag var där för körtelfebern... aja, hade världens huvudvärk med och ont i huvudet + inga alvedon = fortfarande ont i huvudet! :/ fast nu har jag inte det men hade till ungefär 3 inatt! antar jag iaf eftersom jag vaknade då och hade ont i huvudet, menmen idag har vi iaf svenska o matte tror jag, ifall inte våran svenskalärare e hemma idag med typ... sen blir det träning med, och sen ska jag hem o plugga på mina hotell och matte prov jag har nästa vekca, livet e FETT hårt just nu! :( Därför ska man lyssna på "I made it" med kevin rudolf, lil wayne m.m den är FETT bra <3 såpusspåden:*
söta
Puss;*

SUGER,

MATTE:(

Lmk,

Chacha blooooooooggen:)
Sitter på lmk som vanligt på onsdagar:/ det suger rumpa lixååm! aja har idrott sen och sen har vi väääärsta håltimman.. typ 3 timmar, för lite matte!?  USCH!! ;o aja nu ska jag klaga!
Puss;*

haha,

Precis kollat på mentalist:) det e FETT bra! aja har inte så mke mer o säga mer än att jag har en fin bild o lägga upp hära då! glasögon o allt! :) haha faast aah jag kan la säga att jag längtar lite tills imorn lr så;P 3 lektioner typ, idrott, lmk o matte typ! aja men nu ska jag sova:)
fiin bild:)
Puss;*

FETT najs,

Såå skönt är det o träna o sen ta en lååång varm dusch! dagens höjdpunkt där, även om det klagas lite på träningen ibland... bara för att mina armar e svaga:) aja idag körde vi ju medel o det var la kul men ooh så mycket hopp det var, hopp öööverallt!;P haha aja PUSSLIXOM! menmen hade ju hotell idag med, det sög som vanligt så satt o kollade på mina nya nertankade avsnitt av vampire diaries... BÄST! han e så snygg lixååm<3 aah o sen bjöd våran lärare oss på mat i restaurangen med ju, FETT gott var det:) slutade typ halv tre o såå, ska snart äta så jag skriver mer senare:)
Puss;*

i skoolan,

Sitter på första lektionen efter lovet, har hotell hela dan.. Sen ska vi få äta i restaurangen, FETT gott:) vååra ettor som gör maten med sååå det blir NNAJS:) aja sen blir det träning efter skolan, medel tror jag vi skulle på... aja men jag skriver senare:)
Dagens med,
Puss;*

Forts del 3 - Juss detektivbyro; den försvunna datorn,

det visste hon inte riktigt men hon trodde att det var i höjd med konsum i norrahammar... Jag bestämde mig för att åka till konsum i norrahammar och det var dit som kartan ledde! såg det när jag såg en lapp på väggen där det stog "juss Claesson till kassan" jag gick in o sa till tanten i kassan att det var jag som var juss claesson och då fick jag ytterligare en lapp där det var en karta... På kartan såg jag att den ringlande rosa linjen faktiskt ledde upp till cassiehs hus och då tänkte jag, "vafan har cassieh med detta o göra!?" jag gick med snabba och bestämda steg upp till cassiehs hus o ringde på. Cassieh kom och öppnade och jag frågade henne om hon hade min dator, men nejnej det hade hon inte, då frågade jag om hon visste vart den var men det visste hon inte heller, menmen eftersom jag var där och inte behövde datorn atm så tänkte jag att jag kunde stanna lite och bjöd in mig själv på lite fika! Vi satt o snackade ett tag och efter en liten stund kom vi in på datorn, jag började störtlipa för jag saknade min extremt braiga skoldator jag fått gratis av skolan för... den var ju så fin:( & tror ni inte då att cassiehs katt wenthwort kommer och vad tror ni han kommer med och försöker gömma bakom morrhåren!? MIN DATOR! Det visade sig att han hade följt efter mig hem och tagit den för att jag är rädd för hennes katter för en attakerade min fot en gång:( aja så var det mysteriumet löst:) FETT bra lixooooooooom
HAHAHAHHA BÄST ELLER!?!?!
Puss:*

Godnatt,

Nu ska snart juss sova o kolla på film, sorority har jag om ca 30 min så det e braaaaaaaa:) fast vet inte om jag vågar kolla, får kolla på ngn annan annars;P menmen imoorn så äre ju skola:(  det suger FETT mke!:( menmen snart ere helg iaf menmen nu ska jag sova
Puss;*

Härlig dag,

Ååh vilken FETT najs dag det har varit idag alltså! Har suttit ute nästan hela dan o snart ska vi grilla! & idag hittade jag mina jeansshorts jag fick skicka tillbaka för dom var för stora, i en mindre storlek o allt:) sen kom även min systers spetslinne men inte mitt:( aja det kommer nog snart:) ska ta en bild på hur byxorna ser ut snart men sålänge får ni en bild på dom gamla! :)
sååeh,
Puss;*

Bilden,

Puss;*

Ny musik,

Slänger in lite ny musik som jag sitter o lyssnar på nu när jag sitter uto o har det FETT nnajs:)


Kevin Rudolf ft. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne -  I Made It  / BÄSTA LÅTEN EVER


Ke$ha - Take It off

Timbaland ft. Nelly Furtado & Soshy - Morning After Dark

Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again
Det var ngra utav låtarna men min dator börjar cepa FETT nu alltså så ni får domma sålänge:)
Puss;*

sommarkänsla,

Ska snart dra mig utåt igen, har suttit ute i solen typ 1 timma så ska dra ut en stund till men måste bara fixa ngt o dricka först:) vaknade typ 12 idag, FETT skönt, har inte vaknat så sent på typ hela lovet;P haha aja o sen så ska  jag nog ta o fixa mig lite mat tror jag, men nu ska jag höja volymen på tvn o gå ut med en bra bok o bara känna hur sommarn kommer närmre o närmre.. idag kan jag iaf säga att jag känner sommarkänsla PÅ HÖG NIVÅ! shorts o linne  var det längesen man kunde ha på sig ute så nu går vi ut och steker kära vänner:)
bild från förra året
PUSS PÅ ER;*

heeeeeeej,

heeeeej:)

Sitter o kollar new mon typ just nu! den e FETT bra! ska snart sova lr ngt, tror jag:) Har iaf haft ett väldigt skönt lov.. har 1 dag kvar innan skolan börjar så ska sova ut ordentligt hade jag tänkt! meenmen nu har jag inget mer o skriva:( bara ifall ngn undrar så är datagrejen inte sann, MEN det är min humor haha så om ni inte tkr det e kul så läs inte, läs mina andra inlägg ist:)

Puss:*


Forts - juss detektivbyro; den försvunna datorn,

I ren ilska gick jag in i mitt rum, slängde igen dörren och ner som från himlen kom ett starkt vitt ljus, jag höll för mina ögon och kisade upp mot den ljusa fläcken i taket och upptäckte då att det bara var min lampa.. haha ja så¨kan det gå alltså! jag slängde mig på min säng och började skrika o slå i väggen, då kände jag att det låg något under min kudde... vad kan det vara tänkte jag, o sen slog det mig! MIN DATA!! - skrek jag så högt jag kunde. Men, tror ni det var min data!? det kan jag säga er att det var det inte, det var bara laddaren till datan som jag lagt där igår när jag skulle sova eftersom jag inte ville ha den i ansiktet då den typ kan strypa mig?! ;s aja sen när jag reste mig upp o vandrade runt lite o försökte komma på vart fan jag lagt min data igår så kom jag o tänka på att jag sett en konstig teckning som liknade en skattkarta när jag var nere o letade efter datan, jag sprang ner och kollade i lådan där jag sett kartan och där låg det som jag sett en karta över ett ganska stort samhälle som jag tror inte var ett samhälle utan det sträckte sig ända från torsvik till norrahammar, självklart blev jag väldigt förvirrad när jag såg den rosa "vägen" igenom hela taberg och en del av norrahammar, jag frågade mamma om hon visste vart det rosa X;et kunde vara någonstans, det visste hon inte riktigt men hon trodde att det var i höjd med konsum i norrahammar...
ooh det börjar bli spännande nu alltså, vaaart e min daaaaator!?



kom tillbaka senare o se vart kartan leder. 3 delen kommer imorgon (13/4)  

Puss;*


dagens,

tog ngn bild innan jag åkte så ni skulle se hur jag ser ut innan jag är helt ceeeeeeeeeeeeeeepad;P haha


svart satinjacka, svart linne, beiga byxor


ansiktet ser cepit ut iaf så,, men måste bara säga att jag ÄLSKAR MITT HÅR! FETT bra att det inte är slitet lr ser slitet ut även om jag färgat det som en galning med både hårfärg o silverschampoo:) det var typ det jag tänkte säga:)

Puss;*

Logan Lerman,

Eftersom jag ÄLSKAR spindelmannen (a) haha o kollade aftonbladet idag o såg vem som ska spela spindelmannen i följande filmer så är jag gaalet spänd över när dom filmerna kommer:) först sa ju alla att zac efron skulle spela spindelmannen o tur som fan e la det att inte han gör det! han e konstig! :) han som kommer spela rollen nu istället för toby maguire är Logan Lerman, han har tidigare spelat rollen som percy jackson i ngn film..

 
han var ju inte lik toby men mer lik än Zcab, oj jag menar Zac,

Puss;*

jaooh lix,

chacha bloggen:)

haha älskar min nya miniserie, juss detektivbyyro haha.. Har bestämt att jag ska börja med lite nytt här på bloggen, som tex hissa/dissa bloggar osv, o detta gjorde jag bara för jag tycker att min blogg börjar bli lite ensidig.. alltid samma saker osv så, haha aja skriver ngt sånt varje dag så imoorn kommer fortsättningen på min extremt spännade miniserie:) alltså ta det inte seriöst, det e inte det, mer menat som ngt roligt o läsa! sen finns det ju vissa torra människor som bara skrattar åt sigsj men dom behöver ju inte läsa så puss!
aja kom precis hem efter ett kalas  hos mina kusiner martin o oscar som fyller 10 och 7! har vart där sen typ halv 4 tror jag, o sen innan idag så kolla jag på ngn ny serie, som jag sett typ 2 ggr innan men den är faktiskt ganska bra:) NYC prep heter det, handlar om rika ungdomar som bara umgås med människor som dom sj osv!



        

men nu ska jag kolla lite på tv:)

Puss;*

juss detektivbyro; den försvunna datorn,

HAha när jag gick o la mig igår så fick jag ett sms av cÄJSI, där stog det att jag skulle kolla hennes blogg! men eftersom jag nyss stängt av datan så svarade jag att jag skulle göra det imorgon (idag då).. haha sen idag när jag vaknade så hade ngn tagit min data... så gick ner o kollade efter den men... den var heeelt bort!? ;o snacka om att jag blev FETT förvånad eller!? aja jag fortsatte leta i hela huset men jag hittade den inte, såå... jag frågade min mamma om hon visste vart den var men nope det visste hon inte, o då frågade jag min syster ist om hon visste vart den var, men nehe vilken överraskning hon visste såklart inte heller vart den var. I ren ilska gick jag in i mitt rum, slängde igen dörren och... kom till baka senare för o se slutet:)



Puss;*

Bra HUMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖör,

chaaa chaaa blooooggen:D

nu ääääääre såhääääääääära va!? att tant cÄJSI DISSAR* mig:( och då äre så att nu kommer jag ta livet av mig! neeeeeeeeej kanske inte meeeeeen jag kommer cutta mig sj!:( så om ni inte vill att jag ska se ut som ett SVART EEEEEMO så får ni fan säga till henne o komma till datan annars blir jag LACKIG! FETT LACKIG! kommer lacka på FETT mke, okkkkkkkkkkkk kanske intää men aah endåååh lixääm:) har kollat på FETT mke filmer ikv, FETT nnajs o slippa dra in till stan i ca 20 min o sen dra hem för en gångs skull, nej jag skojjar bara enda gången det hänt (det som hände igår då) faktiskt! ni får ju inte tro att man inte kommer in på ngra fester lr så men aah dom som hade hand om den, vi visste inte vem det var.. dom e koonstiga, dom har fortfarande ngt emot mig från när vi bråkade I SJUAN:) aah o sen skrev en utav dom på msn idag med o fråga vad vi gjorde där!? eehm vafan tror du vi gör på en fest? spelar fotboll lr? neeeej vi skulle festa såklaaaaaaaaaaaart!? SÅ PUSS PÅ DIG:*  MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN nu ska jag facebooooooooooooka lite:)

PUSS;*

tjalala,

är sjuukt trött, irriterad och depp, trött o depp pågrund av det sugiga vädret just nu:( irriterad för att det finns människor som tror sig vara så mke bättre än alla andra! såna stör mig FETT mke, o dom kan ju gå o leva sitt lyckliga liv utan något o göra på helgerna lr sååå för det e ju också kul, llrhuur!? :) aja blir iaf inget hos jojohanna idag, men har snackat lite o kanske blir till o dra ut, om jag orkar typ.. är typ inte på humör heller;P menmen det märker vi:)
juuste skulle ju lagt upp bilder på vad jag köpte i gekås men jag skriver ist, orkarinte ta bild på det :) köpte iaf, 2 linnen, t-shirt, underkläder, leggings, hårfärg, toffsar, filmer, smink, midjebälten, 1 kofta, typ lakan till sängen, skoor aah typ de.. tror inte jag glömde ngt.. menmen nu vill jag sova lite

Puss;*

sova mer,

igårkväll va fail:) drog in o träffa veronica o ornina o drog till nån fest där vare ngra jag bråkat med i typ 7;an så drog alldrig in utan drog ist, sen ringde dom o sa att dom sa förlåt o att man fick komma men var inte så taggad på det så drog hem till min mamma ist:) var faktiskt skönt o komma hem iaf;P haha, sen blev veronicas mobil snodd med.. fatar inte vrf man inte kna ha en fest utan att ngn ska komma o förstöra!? FETT dålig stil! menmen somnade la runt 12 sen typ! idag ska jag slappa hela dan! sen ikv kanske det blir till o dra till jojohanna o grilla om det gick dvs, annars vet jag inte vad jag ska göra men då kommer jag la sitta hemma antar jag, inte så taggad på o dra ut längre överhuvudtaget, (kmr jag nog göra endå / det var inte mina ord, låna dom från min mamma;) ) haha fattar ni inte så bry er inte:)

Puss;*

nana,

ska snart färga mitt hår! själv dåra, haha fail! aja har kollat lite film oså, och ska snart göra mat med:) ikv blire nog till o dra ut eftersom min mamma e dum:( lr neej igentligen inte men aah det blev lite konstigt igår när vi snacka om mullsjö osv! menmen, nu måstejag skynda mig, har mke o göra!



Puss;*

chachaaa,

Kollar på SUPERSUUGEN:) den e FETT bra:D men nu är den slut så nu vet jag inte vad jag ska göra:( aja, var ju o tränade med cassieh innan, FETT skönt. sen hängde veronica, ornina och cassieh med hem till miig o sen drog vi ner o åt pizza, haha FETT onyttigt men aah det var FETT gott iaf, längesen jag åt pizza... aja, imorn vet jag inte vad jag ska göra, skulle åkt till mullsjö o först fick jag det för hon trodde jag skulle vara där under dan, men fick inte sova borta än så ska hitta på ngt med veronica o ornina KANSKE:) aja synd att jag inte kunde dra dit:/ ville det! men det får bli ngn annan gång dåraaaaaaaaaa! aja nu ska jag fiixa lite:)



chalala, hittade "sladden" idaaag meeed:D

Puss;*

goett,

Snaaart ska jag duscha typ, sen ska jag diska, städa, o sen blire träning! ki-box lixom:) har inte gjort så mke idag, igår sommna jag FETT tidigt, typ halv 12 kanske lr ngt såånt! för jag hade FETT tråkigt! aja skit samma, skriver kanske någon mer gång innan jag åker in till stan, menmen:) jaooh har hittat sladden till datan med nuu!:D så ska slänga in lite bildäär hade jag tänkt!

Puss;*


FETT nnajs,

har äätit liet, kom nyss hem från ett FETT nnajs kväll med mycket skratt osåå! tränade ju intensiv o det var FETT jobbigt men det var kul, drog till cassieh o sen har vi suttit lite vid datan o sen var vi ute på en långpromenad med hennes söta hund amanda:) Mongade oss oså typ! aja sen vare en massa tattare vid busshållsplatsen så cassieh fick vänta lite med mig(a) haha sen när hon drog så kom ju såklart inte bussen förens efter 15 minuter efter den skulle komma så lyssnade lite på vad tattarna sa, dom snacka om nathdam o om hur ful hon var osv, sen snacka dom om ifall dom skulle mobba mig!? ojoj jag skakade faktiskt lite, men det var bar för jag fröös! aja det var en FETT kul kväll iaf:) O imoorn ska vi träffa ornina o veroonica, dom ska antagligen hänga med mig hem, oså cassieh med då:)

Puss:*

New Moon

nyss kollat på new moon för tredje gången idag(a) den är FETT bra! .) In o träna sen med, gooett:) vet inte vad jag ska göra sen när jag kommer hem men aja det määrker vi, ska fixa lite grejjer:D

Puss;*


rumpa,

kollar mentaliiist nuu:) har inte hunnit skriva innan för drog ju till gekås typ 9 o kom hem typ halv 6! hittade ganska mke endå, ska lägga upp bilder på det senare! sen när jag kom hem så skulle jag ju inte till stan o träffa mina babes över en fika, så drog in till johans o snackade en timma lr lite mer o sen drog vi hem! gooeet lixom:)

Puss;*

alla e frääääääänA,

Fett skönt vare o träna! gick på intensiv o det var fett jobbigt typ! sen var våran busschaufför helt cp när vi skulle hem, han börja ropa om ngt, fattade sen att han ropade om HVs FETa seger ikvääll:) inte FET kanske men det var bra att dom vann 1 - 2 nu förfaaaaaaaaan:) detta tar dom! jag vet det<3 iaf så blire ju gekås imorn, ska kolla lite grejer som jag behöver till mitt rum, typ lampor lr ngt.. vetifan vad jag gör där igentligen men aja:)

Puss;*

Äntligen klar,

har suttit typ hela dan o fixat jojohannas nya blogg:) men det blev fiiint i slutändand iaf! kolla in den här.

nu blir det snart träning så ska upp o packa lite så:)

Puss;*

jaooh,

ChaCha bloggeeeeeeeeeeeen:)
vaknade nyss, ska äta lite fruuukost troor jag:) somnade typ 3 igår.. hade inget o göra så gjorde ju om lite här men:) håller fortfarande på o fixar lite men ni lär la märka lite grejer här o var så, :) har inte så mke o skriva än mer än att det blir träning ikv, det blir gooett:) skriver senare

Puss:*

FETT tråkigt,

sitter fortfarande uppe o har INGET o göra:) snackat lite på msn oså men annars ere FETT tråkigt, har fixat lite här på bloggen meed lixxom så det blir la bra lixoom:) aja nu måste jag fan sova innan jag tar livet av mig

PUSS;*


följ min blogg,

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1456862/juss-lt3?claim=29xqz3bn9vc">Följ min blogg med bloglovin</a>

Äckligt,

alltså det äcklar mig så FETT mke! ricktigt äckligt menmen nyss kollat lite på tv, inget bra idag:( har bestämt att jag ska sitta uppe hela natten o göra ingenting för jag e så depp just nu :( ne jag skojjar bara men aja tappar man bort laddaren till sin telefon så tro fan att man blir arg som fan, o när man ska hitta sladden till datan så finns den inte ens hemma TRO FAN MAN BLIR LACK DÅ !! ingen ide o klaga men puss endå:) ska försöka hitta lite bilder på denna datan så inte min blogg blir så fett tråkig som alla andra storbloggares blir, skriver ju trors allt inte i typ 7 miljarder år att man skaffat silikonpattar lr sprutar in botox i läpparna, sånt skulle jag ALLDRIG göra för inte fan vill jag se ut som kissie ! uuuuuuuuuuuuuuuuuusch, då skulle jag heldre se ut som ngt missfoster med glasögon:)

Puss;*

Fett lamt,

kom på en sak, skriver nästan jämt i min blogg när jga har ätit ellernär jag ska äta;o bläää lixom! aja, har inte gjort så mke idag, vaknade typ 10.. har suttit vid datan sen o kollat en massa tv o bara slappat:) FETT skönt! har planerat in 1 grej än så länge jag ska göra under mitt lov o de e att vi ska till gekås på tisdag,, perfekt nu när jag har typ allt jag behöver eller vill ha:) men får la köpa lite skitgrejer lr så:) fatta hur arg jag blev innan när jag fick reda på att det inte blir ngn johan falk ikv utan imoorn:( FETT arg blev jag! ska stämma alla dumma tvbolagen! aja ska sluta klaga nu troor jag:) joooojuste tänkte säga att det luktar DUBBELMORAAAAAAAAAL i heela taberg nu förtiden, hmm undra vrf!?!??! HAHA LaaaaaaaWl påre:)

Puss;*

tjalalalalaaaaaaaaaaaaaaa,

Kom precis hem  efter en lång, kall, kul men fail kväll med cÄJSI :)  börja med att man drog in till stan o sen upp till a6 för o kolla bilarnaa! dom vi skulle träffat hitta först inte så cassieh försökte hjälpa dom o dom hitta dit men sen stog typ poliserna överallt så dom kunde inte kma in på området, så vi drog in till stan o skulle dra på festen som var i taberg men ngn tog sönder en runta typ när vi var i hovslätt så vi drog hem till cassieh ist:) hos henne vare både roligare, varmare o FETT mke bättre o va än i kalla, cepiga stan! :( har inga bilder heller:) men aja nu ska jag nog sova:)

Puss;*

fett nnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs,

Sååååå nu e jag klaaaaaaaaaaaaaaar, entligen:D ska snart börja gå ner mot bussen in till stan, känner på mig att detta kmr bli galet kuuuuuul! alltså FETT nnajs:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD & idag e jag på FETT bra humöör så det blir aaaaaaaaaaaaaaset bra jööööööh!:D<333333333333! ! ! ! ! ! ! !  !  kommer hem seeeeeeeeeeeeeeeent inatt hoppas vi på meeeeeeeeeed, skulle vara hemma innan det var ljust sa min mamma o ingen dricka... OKEJ MAMMA!!!!!!!!!!!! ska sluta vara sån ALKIS med cassiah "mamma" nyfors!:) SYYYYYYYYYYYYYYNS I STAN OM NI SKA IN DIT IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL:DDDDDDDDDDddd

Puss;*

Ke$ha - take it off,

suttit ute i solen på våran balkong, minnena därifrån alltså ;) om ni inte vet vad jag menar så är ni söta! :) aja har suttit där ngn timma o schtekt alltså,, lyssnat på musik o druckit påskmust där med ja! LIVET<3 Ska snart äta o sen blire till o börja fixa sig o sen börja planera kvällen lite.. så får vi se hur det blir:) vet iaf vem det e som har festen här nu, HAHA aja:) Hitta en skitbra låt som Ke$ha gjooort lägger in den med:)



skriver senare!

Puss;*

idag,

vaknade nyss, har ätit lite.. haha igårkväll var knäpp juh lixom! satt uppe till 2 på msn,, inte länge mot hur länge jag brukar sitta uppe på helgerna/loven.. o snacka med CÄJSI o hennes kompisa/kompisar haha det var fett kuuuuuuul, var lite död så var inte ett sånt socbarn som CÄJSI sa :) HAHA<3 aja idag ska vi iaf till elmia o lama :) drar nog inte dit förens i eftermiddag lr ikv, o sen får vi se om det blir ngt i taberg... menmen det määrker vi!.)

Puss;*

Flaffet e nnajs,

Flaffar vid MSN LIXOOOOOM!:D har haft FETT tråkigt med släkten!!  åt en massa så nuh blire FETT träning på söndag antar jag:) meeeeeeeeeeeenmeeeeeeeeeen imoooorn ska íaf jag o cassieh in till stan o träffa ngra av hennes kompisar som e på mässan, så får vi se vad som händer, o kanske ska på fest med, lr komma förbi inte säkert att vi kmr in men aja det määrker vi, var iaf i taberg så det blir asetbra:D vet vem det e som har festen men aah känner han inte men det blir FETTIGT bra! truuuuuur jag iaf:) hittar fortf inte "sladden" till datan så säger ist, beiga byyyyyyxor, svart liiiiiiiiiiiiinne svart satiiiiiiiiiiiintröjja, svarta strummmmmmmmmmmmpor, o keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepan såklart:D

Pusspåer;*

gayyigt,

Ska snart ta mig något o äta, o sen åker jag iväg o firar påsk med släkten:( har kollat lite på bella&tyra shoow:) det var la ganska kul.. amir snackar som en gay, paow e fetsöt o kenza e typ lika frän som jag med kepan på:) haha aja tänkte slänga in en bild på hur jag ser ut idag, osminkad o allt,, men får tydligen fixa det senare för jag hittar inte kabeln till mobilen, lr kanske ska säga sladden som alla andra fräna bloggare gör:)

Puss;*

coooooooooooooooooolt,

Har typ ingen lust o blogga idag eftersom jag inte har ngt viktigt o skriva om.. ska iväg lr i eftermiddag o görangt med släkten... detta kommer bli den tråkigaste fredagen på länge känner jag, men aja det e ju bara idag o imorn blire antagligen fest tror jag:) skriver kanske senare innan jag åker eller så blir det när jag kommer hem ikv!


fränaste på bilden :)

Puss;*

inget o göra,

& då var det dags för mina grannar o skrika lite, denna gången är det dock utanför huset, men nu kan man inte sova, för ngn utav dom kommer gå o slå i deras vägg som dom alltid gör när dom e arga... jaja, får la sitta uppe hela natten då, är ju trots allt lov dåra men aah! kolla nyss på ngn konstig film.. the island tror jag den hette.. konstig varen iaf.. aja. Orkar inte sova nu, men det finns inget o göra, inget bra på tv, inga bra filmer.. fett lamt:)

Puss;*

roompa,

nyss ätit o duschat, tränade kibox det var fett gott.. väldigt kul med:) hade matte ett tag, typ 2 timmar o då fick man gå ngn tipsrunda med en massa mattetal med,, det var fett lamt. men jag o cassieh jobbade itne så mke, kollade lite på film o drack cola:) det e fetgott! drog in till stan o gick lite sen, ngra snygga killar såg man juu lixoom, det e fan det bästa med o gå på stan, att ´kolla på snygga killar.. det slår typ allt:) haha! träffa veronica o hennes kompis på friskis sen, dom väntade på hennes kompis pv typ tror jag. snacka lite om i helgen om hur det blir oså.. men det blir nog bra:) vet itne riktigt vad jag ska göra nu, kolla lite på hockey kaanske:)

Puss;*

Snart lov,

Blev precis klar och nu väntar 1.5 timme vid datan i väntan på bussen, 3 timmars matte idag.. Pallar knappt den matten vi har nu så hoppas på o få sluta lite tidigare o få världens längsta rast med annars blir jag arg! :) aja, sista dan innan lovet nu iaf, det gillas fett mke verkligen! ska ha det fett bra alltså:)


igåår,


ruumpa:)


kläder idag beiga byxor gina, svart fred perry MQ, svart linne H&M, Marinblå keps stadium :) 

Puss;*

RSS 2.0