...

Känns meningslöst!

Hejdå

Bilder

Har typ 2 bilder från igår, slänger in dom o nån mer :)


Cassieh o jag :)


Ornina :)


älskar mitt hår! :)


:)

Inte skrivit nåt idag ju, skärpning på mig!

Idag så har jag sovit, sovit o städat typ, o sen har jag vart iväg i stan en stund med o kollat på möbler till mitt rum som jag ska göra om :)

Ikväll blir det Teenhult, ska bli underbart! allt blir kul i tenhult, även om det är tråkigt så är det kul o jaa, underbart lixom :) Vet inte riktigt vad planerna blir för ikväll men antagligen chill eller fest om vi hittar någon! skriver senare :)

Dagens;


Darin - Microphone


Bestämt mig..

har bestämt mig för att fortsätta blogga! Iaf ett tag till o se om det blir bättre o roligare än på senaste :)

Idag började vi vid 13 för o ha individuellt val, hade då småföretagande A typ till 3, innan dess var jag på synundersökning för körkortstillstånd eller nåt! o sen köpte jag lite presenter till min syster som fyller år idaaaaaaag den 28 då! :D Grattis till henne! O sen drog jag hem, duschade lite o så o sen drog jag o handlade med mamma o sen fixade jag mig o drog till cassieh, sen kom ornina med o sen henric :) Eehm.. sen drog vi in till stan o vidare till hva på nån fest som vi var på i typ 30 min o sen failade den! där var iaf veronica, o hennes kille några från mullsjö o några som jag kände tidigare från tenhult! kände la dom flesta sen tidigare förutom någon men aaaja ! Sen körde busschauffören helt efterblivet så kom hem typ 30 min senare än jag skulle! o aah det ar la typ så min dag sett ut i stort sett!

slänger in en dagens låt med :)


Girlicious - Maniac

funderat,

Har velat lite fram o tillbaka senaste tiden, vet inte om jag orkar blogga längre..

Har typ tappat lusten men endå inte lixom, om jag ska fortsätta blogga så ska jag verkligen sattsa på bloggen, nytt utseende o en massa nya grejer men vet lixom inte om det e värt de..

Tycker det e väldigt konstigt att jag ens har så många läsare om dan som jag har, som läser min extremt ointressanta blogg med typ 2 inlägg i veckan.. men är väldigt glad att någon gillar min blogg iaf o orkar lägga tid på o läsa den :)

ska tänka på det tills fredag, tills dess blire en kort liten bloggpaus!

Puss:*

seegt

Kom nyss hem från skolan, vörjade runt 9 idag med, jag o 3 till fick göra sallad somm hotellklassen ska äta imorn när vi går till vattenledningsparken som jag antagligen inte kommer hänga på med men aah! slutade runt 1 eller något såå det var chill!

P.S för den som missat, det e ganska varmt ute, dööör

laame

jobbigt att gå upp 7, nej torrtyr skulle jag nog mer säga! aja, började iaf 9 o träffade nya klassen! detta blir braa.. I can feel it :) o slutade typ vid 11, drog upp o åt o pratade en massa o kollade in alla nya elever på skolan! Sen drog jag cassieh frida elin johanna frida o sara in till stan o kollade lite, fick med mig en skjorta hem faktiskt, bild kommer! o sen drog vi o fikade, snackade lite till o sen vaar det dags o dra sig hemmåt! har inte gjort så mycket nu, mest chillat!

Nu ska jag snart laga mat med syster o sen får vi se vad som händer ikv, ska iaf kolla på fångarna på fortet :9


blää

vaknade typ halv 1 idag, har äätit o sen fattar jag ÄNTLIGEN varför jag inte kan lägga in musik på min tele! ska snart börja fräscha upp mig o sen blir det bio med mamma o syster ikv.. Grown ups blir det! :) ska tydligen vara ganska bra så får ge den en chans!

vill också skänka en tanke till 25;an som nu har kört sin sista tur runt i jkpg, eller rättare sagt klockan 01.55 körde den sista gången från june så... RIP till den!

Och sen är ju sommarlovet över nu med :( Fyfan... Jävla piss skola! Får leka med tanken att det bara e 10 veckor kvar till nästa lov så blir det kanske lättare! eller inte...

:(

awesome!

Kom nyss hem efter att ha vart i tenhult ikv med cassieh frida jojo linus o oscar :) Har chillat o kollat lite på tv, snackat lite o haft rejäält awesome! 

Idag har jag inte gjort så mkt kan dra allt från igår,

drog in till stan med cassieh o daniel o sen drog vi till tenhult till johanna! där gick vi sen o träffade frida som kom med tåget! Sen fixade vi oss lite o sen drog daniel in till stan för han skulle till krogen o sen fixade vi oss lite till o sen drog även vi in till stan o först ner till vättern o chillade lite o sen träffade vi några killar som cassieh kände, typ en utav dom men endå! o så drog vi upp till hans kompis där dom var med 2 tjejer o han som bodde där! han la vara där 10 min o sen började dom typ bråka o då drog vi! vi stog typ i trapphuset o sen kommer hans brorsa ner i bara kalsonger o typ skriker att vi ska dra för att dom har grannar o att vi ska stänga dörren, jävla skum familj detdär? sen drog vi in till stan o sen hängde jag med frida hem för det var typ 2 timmar kvar tills bussen koom osv! så det blev alltså en natt i mullsjö! sen drog jag hem idag typ runt 2 eller något o var la hemma runt 3, köpte även med mig en cola så jag inte skulle dö av törst sen! drog hem o fixade mig o sen drog vi till min mormor som hade kräftskiva, drack en massa cola o åt baguetter o sen drog jag till cassieh för vi skulle få skjuts till johanna, faast det var den lilla busungen som övningskörde! skitduktig var hon :) o sen träffade vi jojo o dom då! drog hem sen o nuuuuuu e jag hemma :) kollar på vägen ut o dricker cola! Fan vad jag älskar att hälla i mig kalorier, speciellt om det smakar som cola, UNDERBART!


I dendär colaflaskan finns det 2,25 liter cola! AWESOME <3

:)

ska snart dra mig neråt bussen för o dra in till stan o sen vidare till tenhult, där jag frida o cassieh ska våldgästa johanna :) hihi vi får se vad som händer senare, men deet blir underbart bra endå!

:D

wiieh :D

har nyss duschat en liten snabbis, det e ganska jobbigt o klippa gräs i sol nämligen :p
Blev väldigt nöjd med håret faktiskt, bilder på resultatet kommer antingen lite senare eller imorgon pga att jag inte riktigt lärt mig min nya tele som jag fick idag, LYCKA <3

Nu ska jag snart börja fixa mig för det blir antagligen en utekväll med mina flickor idag! Ska bli kuul :)

Skriver nog lite mer sen innan jag går annars så får ni ha en bra fredagskväll!


<3

trött? inte alls,

Totyr!!! Så jäävla trött, somnade inte förens 4 eftersom jag fått in den rutinen o ja... Inte trött nu alls, nejnej :)

Har iaf bestämt mig nu hur jag vill ha håret! visar sen när det är klaart! O sen hoppas jag att jag får min tele idag, annars blir jag suuuur som ett bi o kommer vara ända tills jag får den! :/

Skickar även en tanke till alla som börjar skolan idag eller redan har, själv börjar man ju på måndag :P fast skolan suger så det spelar ingen roll när den börjar men aah!

Drar mig in mot stan om sisådär 40 min, ska vara inne halv 11!




beslutsångest

Cassieh gick hem nyss, vii har druckit coola o ätit nybakade bullar! GOOOOTT! :)

Har snackat en massa o vi ska även ses imorn på kvällen med resten utav flickorna tror jag! får se om det blir fest eller om vi hittar på något annat kul!

Måste fan gå o lägga mig snart om jag ska orka upp imorn med, fyfan... :/

Aja ska bli redigt skönt o fixa håret nu alltså, slitet av saltvatten o av att ha varit uppsatt hela sommarlovet typ, även under natten! Minns att jag sov med toffs hela tiden innan, det resulterade i att mina hårstrån började gå av o det blev jätteslitet men tänker på det nu så det e ju hääärligt ;)

Velar lite sådär om jag ska klippa i etapper eller om jag bara ska ha det rakt, men jag vet inte, ska inte klippa lugg iaf!



På den första e de som jag har nu, o sen på den andra e de i etapper, beslutsångest! :(



bulle o cola!

Blev precis klar med bullarna, daamn vad goda dom blev! :)

Snart kommer cassieh hit med, vi ska äta bullar o dricka cola, eller saft om inegen av oss köpt nån cola!

Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, trevlig blir den nog iaf! ;)


<3

klippdags!

Bokade percis klipptid, hmm hur fan ska jag orka ta mig upp o vara inne i stan halv 11? en jävligt bra fråga! bra gjort josefine, VÄLDIGT SMART!



erkänn fin bild? ;)

P.S

ooohjuste! smör o mjölk smakar inte så gott! :(



BLÄÄ!!


bakar bullar!

vaknade runt 1, gick direkt ner o nu bakar jag bullar :) igåår tankade jag ner The A-Team... åååh gud! LOVE IT<3 Damn...

aja cassieh slulle la komma hit med cola någon gång, antar att det blir ikv eftersom hon sover hela dagen ;) haha ne skojja bara, jag har nog varit värre tror jag :P aja sen får vi se vad som händer ikv, frida kommer la hem idag med efter en vecka på kreta med! :) Skriver senare!

:)


min kompis elin!

Elin "liloy" Gustavsson

Då;


Nu;


Någon skillnad? Elin är också ganska lik nalle phu!



Erkänn? ;)


fail!

Ska precis sätta mig o kolla på paradise hotel dk på tv6 o då nar man tryckt på play, kommer denna ruta upp;



HAHA vem som helst kan ju kolla på dom endå? det e ju bara trycka ja!?

Aja det var liite kul iaf, fail av dom :P

mitt betyg!



Filmen får 5 av 5 tummen upp för att jag med handen på hjärtat kan säga att jag Älskar bil filmer! spec domma filmerna :)


nåågot nytt

somnade runt halv 12 tiden i morse o vaknade när mamma kom hem, typ 5 då alltså! skönt o sova lite men hur fan ska man komma in i rutinerna o somna tidigare  innan skolan? iofs har jag kommit upp till skolan även om jag gått o lagt mig runt 4, dock så försov jag mig ganska ofta men aja :)

Har iaf kollat på morden i midsommer ett tag, o sen kom jag på att det var tokio drift på 6;an... aja, tur att jag sett den så pass många gånger att jag kan den utantill ;) sen ska jag nog kolla på någon annan film, o så ska jag fixa ner något bra program så jag kan fixa över alla filmerna på dvd ist, hade nero 8 innan men sen bytte dom hårddisk o skit o då försvann varenda jekla program men aja det löser sig nog!

Daamn vad jag älskar den filmen alltså! det e helt sick, helt efterblivet?

aja nu ska jag kolla på någon annan film tror jag o sen få vi se hur länge man orkar vara uppe idag haha :)





ny header

hmm.. håller på o göra en ny header, har gjort en som jag vill ha på ett ungefär men vet inte riktigt!



 antingen denna eller en likadan med någon annan bild till höger, eller jag vet inte riktigt men något sånt iaf!

Vill ha min mobil nu med! GENAST,

tänkte även säga att man inte ska dricka cola mitt i natten! eller jag ska inte det iaf, har inte kunnat sova o har därför varit uppe hela natten o kollat på film! har bla kollat på barbie lite utav road trip o sett klart några filmer som jag somnat ifrån! never back down var helt underbar, det var även farsan o my best friends girl! :)

nu ska jag kolla på någon ny film jag tankat ner! 

Puss 

ny tele beställd! :)

Var ju o kollade tele innan, men hittade ingen som jag tyckte om så beställde en från 3;s hemsida ist! det blev en INQ chat 3g! så får den om 2 - 3 dar förhoppningsvis, vet att tre kan vara jeekligt sega på o få iväg sina grejjer som man beställt! aja det bliir nog bra!

Det blev ingen filmkväll med cassieh ikv, hon skulle göra lite grejjer så tar det en annan gång eller ngt! så ska kolla film snart, håller på o kollar på uptown girls, den går på 3;an nu.. o sen får vi se vilka det blir :)



puss

stäädat

idag har jag vart duktig o städat lite av huset faaaktiskt :) ska snart in till stan med mamma o köpa ny mobil eftersom min blev stulen. Vet inte riktigt vilken jag vill ha, får se vad det finns för några :)

sen blir det antagligen filmkväll med cassieh hos någon av oss, får se!

Puss

chill

idag har jag bara slappat o kollat på film/tv! Hatar dock detta jevla vädret? Jag skulle göra vad som helst för att vara på mallis igen, eller egypten, usa, kreta eller några utav dom andra ställena jag vart under mina 16 år! :( Hatar hela äckliga sverige! det enda som duger här e fan om man vill att det ska regna eller om man vill se lite skog.. BLÄ! aja nu slutar vi vara deppiga bara för att gud verkar ha glömt att ge oss lite sol här i jkpg, jag kan ju lyfta på röven o ta mig till gottland eller norrland om jag vill ha lite sol, eller så drar jag mig bara in till stan o solar, eller något..

aja inatt (natten till måndag) så kollade jag på a walk to remember o halva never back down, a walk to remember är väärsta gråt filmen, det kan jag intyga eftersom jag i princip grät halva filmen, så den rekomenderar jag starkt! o efter vad jag sett på never back down så rekomenderar jag er att se den med! den var verkligen as bra,

o nu ska jag kolla på lite olika fimer, bla uptown girls, road trip o sen my best friends girl!

 :)


hej

tjeeh, vaknade halv 3 idag.. sova bort hela dan? nej!? ingen sol ju, dåså!

idag har man inga planer på något, så får se hur det blir idag! annars så ska jag sova!


trevliiiiiiigt

ikväll var faktiskt helt ok! åkte ju som sagt eller skrivet men aja på 75 års kalas o sen åkte jag därifrån till cassieh. Hon fixade sig lite o vi snackade lite om allt möjligt, sen drog vi in till stan o fikade faktiskt! satt på fiket en bra stund o sen kom ornina med jue! :) haha vi var tvungna o fixa lite grejor som krävde spegel så vi gick in på bion för klockan var ju bara 9 så vi tänkte att den var öppen fortfarande, så vi stog där o fixade oss en stund o lite sånt o sen kommer en tant o ba; eehm vi stängde för 10 minuter sen? vi ba aha o gick ut fort haha :d sen drog vi bort till vättern där var det ju vätterfesten.. för den som ej vet vad det e så kan jag säga att det e en liten typ festival som pågår i 3 dar med en massa uppträdanden fårn artister osv, i år var bland annat motoboy(!?), anna bergendahl o sean banan där! o där är man antingen med familjen, o träffar kompisar o har kul, o sen finns det ju dom som super sig redlöst fulla bara för att alla jkpgs fjortisar ska se att man visst kan bli full på 1 cider! menmen jag ska inte klaga, det är ju ganska trevligt endå men inte så kul ! aja, träffade l ngn man kände, bla några från poolpartyt för ngn vecka sen o sen träffar man nytt folk o det e ju med kul! :) sen drog vi in till stan/june o då var ornina tvungen att dra hem så då gjorde hon det o sen drog jag o cassieh o åt lite o sen chilla vi o sen, bara för att fördriva tiden så tog vi bussen en bit bort o sen gick vi tillbaka till stan! Och neej vi e inga nolifers men jag orkade bara inte gå hem o våran buss gick inte förens klockan 2 så vad skulle vi göra med typ 1 h kvar tills den går? aja sen drog vi hem o nu ska jag snart kolla på film, antingen last song eller snuten i varuhuset HAHA! den ee faktiskt braaaaa, helt klart värd o se! (snuten i varuhuset då!)

Puss:*


Outta my head,

igår på planet så fördrev jag tiden lite med o lyssna på musiken dom har typ lagt in under resan! hörde då en bra låt me leona lewis, inte sådär lungn som hennes flesta låtar utan en med lite mera drag i :P


Leona lewis - outta my head

Denna låten var la med ganska så okej, också leona lewis!


Leona lewis - Danger made me


Oscar linnros - Från o med du, också en himmlans bra låt! :)

nej, nu måste jag göra mig iordning! ska ju på kalas ( ... ) o sen får vi se vad som händer ikv!

:9

hemma

dååh var man hemma, efter en helt UNDERBAR vecka på mallorca, kommmer bilder snart men nu måste jag sova, för det e ngn som har 75års kalas imorn, vet knappt vem gubben e men det blir säkert bra?7

skulle ge allt för att spola tillbaka tiden 1  vecka, har vart hekt jekla amazing på alla sätt o vis! kärlek<3

heeeeeeeeeerligt! :)

har precis packat ner det sista i min "lilla" resväska, åker runt 2-3 tiden inatt o sen går flyget typ 7 eller något! ska bli så himmlans skönt o komma iväg ifrån detta bajslandet en vecka dock bara, om det endå var föralltid? kommer inte o blogga, varför? för det e semester o jag ska soooooola o bli brun som en "neger" om man får uttrycka sig så i dagens samhälle? whatever, som om jag skulle bry mig... nope! kommer däremot o ta en massa bilder, förhoppnigsvis! meen det blir säkert bra! :)

Puss:* hörs om en vecka!


wegebrekt

hemma från skåne nu, imorn blir det packa o fixa o sen drar jag till mallorca på fredag :) ska lbi skönt o slippa regniga sverige!


fafftjtyu

var ju på gekås idag, dom höll på o spela in nya avsnitt till ullared-serien, hoppas man inte kom med haha :Phittade itne så mycket, det nödvändigaste typ! kläder, saker till skolan, o lite annat stuff.. sen fick jag två par skor med, ett par från nike o ett par från diesel! bilder kommer kanske på deeeeeeeet.

imorn drar vi till skåne o kommer hem på onsdag o sen drar vi ju på fredag, kanske skulle träffa cassieh lite nu eftersom vi bestämt att vi skulle träffas lite imorn, men det gick ju inte :( aja

puss

hej,

kom nyss hem från en kul kväll i mullsjö! Vi har kollat på film, the uninvited o sen har vi suttit vid datan o varit ute... eller aah vi gick ner till konsum o köpte godis o chips, jummie :D

igentligen måste jag sova för, vi ska till gekås imorn men jag orkar inte :)

Puss:*

RSS 2.0