haha,

Måste tillägga att bilderna på mig o cäjsi endast e ironiska! tog dom för ett bra tag sen... :)

02.50 - 03.17,

å då så var klockan mycket igen, sent på natten! och det e alltså dags o blogga igen haha :P börjar skriva detta inlägg ca 02.50 så får se hur lång tid det tar innan det e klart :) jaja efter enough gick jag o syster ner o kollade på tv, har ju sånt dära så man kan hyra en massa grejjer så kollade på lasse majas detektivbyro som gick som julkalender för ngt år sen... underhållande som fan! sen kollade vi på ngn svensk film.. mamma pappa barn eller ngt? den SÖG KUK! :) sen skulle hon gå upp o lägga sig så jag hängde på och väl uppe i hallen så skiljdes vi åt :/ pappa åker snart, drar ner o kollar mer film då! :) tills dess ska jag fördriva tiden med lite musik eller ngt!

Tänkte också säga att cäjsi e braaaao o jag tycker hon ska komma upp hit! hon säger jämt att hon har tröttnat på jkpg men hmm så vitt jag vet e hon fortfarande kvar där... yoo nigga lixom ;o




vet att cassieh kommer ÄLSKA mig efter att jag lagt upp denna bilden haha, ne men i värst fall så vänta er en liten svart fläck över våra ansikten eller ngt, kanske ångrar mig senare :)


Quoma under bordet, polaris i huset o troja under trappen <3
ska fanimej få en bild på snobben med! han e knääpp men kärlek på han! :)

tog inte så lång tid endå alltså :)
PUSS:*

fiilm,

oohja dagens inlägg nu då ;) vaknade typ 13.40 idag, gick ner o åt lite o sen har jag vart i byn med syster med.. o chillat har vi gjort med, kollat på film. american history X  o sen har vi spelat tv speel med :D så en ganska chill dag! pappa åker o jobbar inatt o jenny kommer sen med! åååh lamt inlägg :) nu ska vi kolla på enough!



Puss:*

Seeeeent,

tjena heeejsaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)

kan ej sova eftersom klockan e efter halv 2... galet knäppt... haha min datamus ändrar färg? ;o... galet coolt...måste sova snart...galet sant!

sååååh galet tråkigt inlägg!
Iaf, har kollat bak ngra månader i arkivet! rättare sagt från när jag började blogga i oktober! galet mycket fjortiiiiwhs alltså,klagade på allt o alla o dampade sönder! och till er som nu envisas med att går bak o kolla i arkivet så säger jag såhär: läs och njut! för det e endå ngt jag står för! hur jag betedde mig, hur jag såg ut, vad jag sa osv.. galet bra sagt alltså :) hittade många fula respektive minnesvärda bilder där bak med! min födelsedagsfest, cassiehs fest, hur galet mkt jag var med emelie, club sensation, dh osv... galet bra minnen måste jag säga! även om jag är helt cp o enligt vissa kanske fortfarande har lite utav dendär fjortizen kvar i mig är jag jävligt stolt över vem jag är! måste säga att självförtoendet e på topp! häärligt högt! men sen behöver det ju inte betyda att jag saknar skiten eftersom jag skriver om det! kan ju vara helt ärlig med att mitt och emelies vänskap typ dog ut för ngra månader sen! kanske ni märkt, men måste säga att det nog endå var bäst så! vi gled ifrån varandra jag mognade o sån skit! säger inget för o va taskig men helt ärligt så slutade jag gilla henne! kännde att jag inte mådde bra när jag var med henne! desutom dissade jag mina klasskompisar väldigt mke för o umgås med henne hela tiden..ngt som jag inte ångrar för tror inte att det hade gjort ngn större skillnad på situationen som det ser ut idag! men aah så är det iaf! helt underbara tider var det verkligen men som sagt, en del saker var bra för stunden o vissa inte.. så e de! nåja slut tjatat om detta, nu får det bli en bild på en utav mina 3 favvo hundar :)


Quoma<3

kul att det tog ca 1 h o skriva detta inlägg, får inte hålla på med andra saker när jag bloggar! kul föresten att solen redan e påväg upp :D eller ner, vet inte riktigt!



mongo,

idag har jag sovit, sen var vi på stadium o köpte en jacka o ett par byxor till mig :) bild kanske kommer! sen har vi varit o hälsat på dom som var här igår, var i deras stuga på fjället o åt lite o sen åkte jag o jenny hem.. jag chillade o hon åkte iväg för o jobba! syster pappa o dom andra var iväg o fiskade men det suger så jag var hemma ist! kollade på vägen ut, AS bra film! underbart underbart, har nu mongat mig lite i webcamen på denna dator o bilderna e lite suddiga men skiit samma :)

Enjoy;







osminkad o ofixat hår = typ nyduschad:D

 <3

Puss:*

lala,

FYFAN vad överskattat midsommar e överskattat! HAHA

Jag vet, låter som om jag e överdeprimerad eller ngt för jag inte e hemma med mina sötnosar o firar med dom men för den som ville veta så har jag o min kompis cäjsi ngra planer på gång, ooohja detta kommer bli alldeles underbart bra! mera om det när allt e bestämt. tills dess får ni helt enkelt undra, eller så kan ni ju fråga med...
Det gör ni som ni vill :) bilder från dagen kommer senare, har hört att det finns smygbilder på mig från när jag fiskade fiskedam... haha

ha det bra nu på alla fester o skit, själv ska man ner o drick en jäävla massa sprit så ni kan ju bara dö:)

Puss:*

glad midsommar,

allt e bra en sånhära kul o regnig dag :)
solen var framme lite alldeles nyss men annars så regnar det!
Ska snart äta lite o sen blir det till o gå ner till olnispagården för att underhålla dom små barnen som e här, eller ngt..

känner att min ide med dagens låt rann ut i sanden lite, men det kommer la ibland :D



syster valde dagens låt... haha


På bilden; pappa, syster o jag bakom henne :)

Puss:*

HAHA,

hörde världens absolut goaste låt när jag satt ute med syster innan!



CASSIEH! vänta till refrängen innan du dissar :)

:*

Såå,

nu e jag äntligen framme i sälen! :) skriver senare !

Puss;*


heeej,

blubb blubb..  idag har jag kollat på film, hannah montana & fast and furious :) Riktigt bra filmer faktiskt! sen har jag lagat mat med, o nu kollar jag på accepted! går på 6;an för den som ville veta!
Imorgon drar jag som sagt upp till min pappa i sälen där min syyster e, ska fira midsommar där! sa säkert det i det förra inlägget men jaaaaja :D
igåår på stranden när vi stekte på som attan :)
nu ska jag tanka ner en massa låtar jag kan ha imorn på den låånga bilresan haha:*
Puss:*

,

goodmorgon lixom :)
sitter o kollar på step up 2 the streets! Skulle dragit in idag men har bränt mig i ansiktet o ryggen oså mår man skiit också! :( aja vi får se!
Imorn så blir det iaf till o dra upp till sälen över midsommar eller ngt, får se hur länge jag stannar! :)
bra med bilder ibland o så med :D
Puss;*


dagens,

inte dagens låt men ngt sånt dära!
Darin - stop this love
Måste faktiskt säga att detta är den enda låten som darin gjort som jag verkligen fastnat för! skit fin verkligen :)
Puss;*

YoBeeatch,

I´m a bitch, i´m a bitch! I LOVE to be a bitch, life´s a bitch baby!
Förutom att skriva om vad jag gjort idag o igår så ska jag säger er en sak, jag ÄLSKAR mitt liv!
Igår drog jag hem till cassieh, lite spontant sådär. drog runt halv 12 tiden o hon mötte mig på cykel :) snackade lite med en kompis från sthlm o så o sen så somnade vi!
Drog hem runt halv 2 tiden idag o duschade o lite så o sen drog vi in till stan igen! gick runt lite på stan, träffade daniel, gick till piren o åt mat o glass o sen gick vi bort till stranden, o sen satt vi på stranden o snackade o lyssnade på musik! drog hem typ halv 8 eller ngt o åt o nu ska jag göra ngt :)
Imorn e iaf planerna på o åka in till stranden o sola o kanske bada o sen grilla, tror att det blir ornina med! :)
meen nu ska jag göra ngt annat, såå pusshej :*

hej

juss is back :)
Heeeeejdå !

heejdå,

då drar man till skåne nu då, kommer ej kunna skriva på hela helgen för har ingen dator med mig! så vi hörs ngn gång nästa vecka!
Puss;*

LoveLoveLove,

Blir fan galen! denna videon måste vara den absolut bästa jag nåågonsin sett.. gammal jag vet men endå!

hahahah,

aah juste tänkte säga det igår men orkade inte! jojos kusin var ej annledningen till att jag drog hem i söndags, utan det var en annan grej! men det värsta va att jag fick reda på i efterhand att hon tydligen hade dampat o typ vart aslack på mig? japp fortf samma 19 åriga tjej jag snackar om! :) HAHA är det enda jag kan säga!
Jag luktar sköljmedel btw, vet ej vrf :/
ännu en gång så får det bli commander som dagens låt! helt jävla underbar är den :)
Kelly Rowland - Commander

haha,

Cäjsi, check this :d

seegt

det e sommar, räkna ej med att jag ska uppdatera varje dag :) dock så måste jag smyga med min dator nu eftersom mamma tror att jag lämnat in den i skolan men nejnej, smyglirarN häär alltså :d min andra dator e iaf på lagning, slog den så hårddisken gick sönder, samma som med min skoldator som med var på lagning ngra dar haha :) Drog hem från jojo i söndags iaf, hennes tragiska kusin kom dit... tycker inte ni att det e tragiskt att vara 19 o vara med sin 16 åriga kusin o hennes kompisar o sen sova där? när hon har både körkort o kan gå ut med kompisar!? aja, ska inte klaga.. lite tragiskt bara :) i måndags drog jag iaf till stan med syster o köpte en tröja ett par shorts till mamma ett par skor o sen var det ngt mer... jo ett nagellack med! :) sen kom mamma upp o så åkte vi o handlade lite! sen på tisdagen drog jag in till stan o mötte ornina o köpte ett linne, sen drog vi o köpte jordgubbar o satte oss vid kanalen o stekte i det jäkligt varma o väldigt härliga vädret! skulle åkt till jojo sen med mamma o hämtat min dator men ångrade mig så vi åkte o köpte en ny mobilladdare till mig för jag har tappat bort min, o handlade lite till haha :P sen idag så drog jag in till stan med cassieh o sen till tenhult o hämtade våra grejjor, sen tillbaks till stan o sen hem för o äta kinamaaaat som jag avgudar ngt otroligt jävla mkt! :D imorn drar jag till skone med min mamma över helgen o sen drar jag till sälen nästa vecka, stannar på obestämd tid iaf! är där över midsommar eftersom pappa o jenny ej e hemma utan e o jobbar o kommer hem senare! menmen har inga bilder men slänger upp typ en asbra låt! den får vara gårdagens låt! :)
leighton meester -

Your Love's A Drug


aah haha texten blev helcepe :D

Musik,

hahaaaaaaaa världens bästa låt everevereverever :D


Leighon Meester - Your love is a drug


:D,

har hunnit med en massa idag :) spelat wii hoppat studsmatta handlat i ösregn med frida lekt med jojos lillebror o hans kompis, o en massa mera :) har lagat mat med, mästerkocken :D Slänger in dagens låt med!


I´m Blue - Eiffel 65

Puss;*

hos jojo,

hej :)

ska snart kolla på film, har hoppat studsmatta o en massa skoj :D

Puss:*

dagens,

sooh, ska snart äta lite o sen börja dra mig mot jojo, ska bo där ngra där med mina flickor o hennes bror :) så det blir härligt! vaknade typ TJUGO I ÅTTA idag haha! duschade o sen somnade jag igen o sov en stund.. så cepe haha :P eehm dagens låt kommer snart med, tar med mig datorn så kommer blogga där med :D
David guetta ft. kid cudi - memories
Puss;*

helt ensam,

jaha då har syster åkt till halmstad med sin pv över helgen, så har inte haft ngt o göra idag sen frida åkte.. har suttit framför datan hela tiden o tankat lite filmer som jag tänkte kolla på ngn gång :) ska plocka undan lite så det inte ser ut som det gör här hemma just nu när mamma kommer hem snart, tänk vad mycket man hinner göra när det e sommarlov... :D städa o göra absolut INGET! HÄRLIGT

men nu måste jag skynda mig o plocka undan datan o skit, hörs imorn eller ikv :)
Puss;*

i´m a fjortiz beatch :)

trevlig kväll igår :) hade inget o göra så åkte in till stan o träffade frida o sen träffade vi cassieh på bussen med, drog och åt pizza :P o sen gick vi hem till mig o gjorde inte så mke chillade lite i sen kom jojo med o då provade dom lite av mina kläder, dom tycker det e kul :) sen har vi gjort en massa kul, busat en massa o haft jättekul! :D sen drog jojo o cassieh hem runt 12 tror jag o jag o frida skulle kolla på film, kollade ca 5 min på hancock, fortfarande äckligt bra film men sen somnade vi :) kollade klart på den idag ist, åt lite frukost o sen drog hon hem vid 11! hon visste tydligen inte vart busshållplatsen låg så var ju tvungen att följa med, fick springa ut i shorts skidstrumpor o ett par små ballerina.. aah o en tröja med då men det såg helt efterblivet ut haha :) ikv ska jag chilla o ta en hemmakväll med mamma tror jag, ska vara borta ett tag nu ju :)
Dagens låt:
Katy Perry - California Girls 
Puss;*

SOMMARLOV!!

exakt klockan 09.45 imorse fick vi sommarlov, fattar ni HUR HÄRLIGT? :) väldigt härligt! drog sen o fikade med mina tjejor och sen var Sara med me:) och sen lite senare kom Ornina! satt på sandys o spanade lite mera killar för ni fattar inte.. Bäckadal har dom absolut snyggaste killarna! jag LOVAR! :D det går även beskrivas som himmelriket! har även dragit runt lite på stan o kollat lite, köpte ett paraply haha:)  jävla fittväder vi har här i jkpg alltså! :( deprimerande!
drog hem runt 12 tiden o nu ska jag chilla o njuta av mitt långa härliga sommarlov som inleds med mat här o sen får vi se vart det bär, snackas lite om att det e fest vid standen men vet inte om vädret vill som alla andra :/ får se hur det blir :)
Love Generation - love generation
Puss;*

skolavslutning

sista förberedelserna för skolavslutningen nu då :) fixa håret o skit! Fatta HUR JÄVLA UNDERBART med 2 och 1 halv jävla månads ledigt från skolan! UNDERBAAART :D eehm, ja.. får la dra mig nu o skriver nog senare för vi ska ju hitta på ngt sen efter antar jag!

Helt sjukt att ettan har gått så fort!? sjukt alltså :P
Dagens Låt;
David Guetta ft. Kid Cudi -  Memories
Puss;*

dagen,

Jag suger på att uppdatera, jag vet! :) har ingen lust till o blogga just nu dom här dagarna bara för jag är så uttråkad :/ går upp 7 för o gå till skolan o sen är man där i typ 2 timmar o vad ska man göra sen då? är det dåligt väder går man ju gärna inte på stan o åker man hem har man ju inget o göra sen när man kollat på tv eller vad fan man nu gör! HATAR verkligen dom sista veckorna i skolan för det händer INGET! :( eller jo man får en massa fika hela tiden! så man sväller upp som fan innan sommarlovet, haha fyfan alltså!

Skolavslutning imorn med ju, hmm... sommarlov med då o ja vilken härlig sommar vi kommer få i år alltså :) regn regn regn regn regn regn osv... inga mera jordgubbar en stekig dag vid kanalen, ingen mera glass på piren UUUUUSCH! Österlen i sommar säger jag bara! :)
aja imorn vet jag inte vad vi ska hitta på ngt, ingen människa vet fest o det e helt dött :) får la sitta hemma som vanligt eller ngt :D men nu ska jag snart gå och lägga mig! klockan e mycket nu eftersom jag vänt tillbaka dygnet,
men först kommer dagens låt o lite bilder :)
Craig david - One more lie
frida & jojo
mitt ena ben försvann i rutschkanan :(
skulle spelat minigolf på idrotten så drog oss uppåt men maggan kom alldrig så vi gick o lekte i lekparken o åkte rutschkana ist, fast inte elin för hon tog korten :)
Puss:*

musik / dagens låt,

från och med idag kommer jag lägga upp som en "dagens låt" typ! börjar med min nya knarkarlåt :)



Taio Cruz - Dynamit


helgen,

gillar min härliga bloggtorka denna helg :) har iaf varit i österlen då, tagit det lungt arbetat lite o försvinnit från civilisationen ett tag då gården ligger mitt på en åker:) förutom på lördagen för då var vi i danmark o malmö! iaf så kom vi ner runt halv 9 - 9 tiden i fredags o kollade på tv o åt lite, sen på lördagen var det ngra timmars arbete sen var det tänkt shopping på ströget i danmark men, sen när vi är i dendär tunneln som går under vattnet så frågar mamma om det inte e danmarks nationaldag då, o tänka sig det var det... åkte dit iaf o kollade lite men typ inge roliga affärer öppna så kom bara hem med ett par leggings, åt lite på mama rosa, jävla cepe personal där alltså! aja sen drog vi o köpte lite grejer till stugan o sen åkte vi hem o arbetade lite till o sen sov vi!
På söndag var det bara en massa arbete o sen åkte vi hem runt halv 5 tror jag, aah det var la min helg på ett ungefär typ:) Ingen skola idag heller, sjuk då :( men aah tog cirka 1 timma o skriva detta så hörs senare

Puss,*

godnatt,

jaha, vad fan ska man göra nu då? funderar på att INTE dra till svenskan imorn eftersom vi har svenskaseminare på en bok, o jag har väl läst 35 sidor, har ca 200 kvar o en massa jobbiga uppgifter så tar la sovmorgon ist :) har ngn ny bild med, från jb;s bal, står o schteker vid staketer med solglasögon ni vet, AS TUFFT :) aah men nu ska jag typ sova så GODNATT:*



<3 


sommar,

somnade igår, drf jag e skrev! idag har verkligen vart den mest härligaste dan på hela året! sol HELA dan, och nästan helt klarblå himmel! har haft brandutbildning hela dan med, slutade 2 typ o då drog vi till stan, kollade lite i affärer o sen kollade vi lite på balen :) sen drog vi till piren o åt glass o sen drog jag i cassieh o kollade lite till o sen drog vi o tränade :) Sen e de en FETT äcklig gubbe som brukar gå på spinningen o han gloor verkligen som fan! det e helt sick, typ sitter med helt öppen mun o stirrar som om man satt där naken... ÄCKLIGT! o sen får vi se vad det e för väder imorn, skulle bli dåligt väder men jag torr fan inte det! :P sen blir det skåne i helgen o sen danmark  med, KLÄDER :D skriver senare

 
Elin jojo o frida vid kanalen igår :)








ha, cassieh frida som gömer sig o jojo iaf :)

<3


daator,

Kort sammanfattning av dagen idag med får det bli! först köket hela dan där jag bakade bullar och hallongråttor, sen stog jag i butiken med sara eller typ hela gruppen, för vi fikade där haha :) sen drog vi ner till dom andra o där vänta vi på cassieh o jojo för dom hade ej slutat o sen drog jojo o jag o frida väntade på cassieh för hon skulle göra ngt prov! tog typ 10 min så vi drog till stan sen, kollade lite o cassieh köpte ngn tubtopp typ :) sen drog frida o träffa alice för dom skulle kolla på balen o jag o cassieh gick o satte oss på wayne´s o fikade o sen kom ornina o vi snackade lite o sen kom hennes kille henric :) sen drog jag hem typ runt halv 6 o lagade mat o sen har jag suttit vid datan heeela kvällen förutom mellan 9 och 10 för då vaare mentalist! meen nu ska jag nog sova tror jag, har lite sovmorgon imorn iaf :)



Puss:*


RSS 2.0